Isolatie

Omdat isolatie zorgt voor een lagere energierekening, meer comfort in de woning en duurzaam is, hoort isolatie thuis in het rijtje van de mogelijkheden voor het verduurzamen van de woning.

Isoleren zorgt er namelijk voor dat er in de woning minder overlast wordt ervaren van de omstandigheden van buiten. Hierbij kunt u denken aan kou, warmte, geluid en regen. Isolatie is een soort jas voor de woning, net zoals wij met koud weer graag een jas aan doen om kou te voorkomen is dit ook raadzaam bij de woning.

Die jas kan bestaan uit verschillende isolatie maatregelen namelijk; vloer, bodem , spouw of dakisolatie. Ook is er een manier van isolatie mogelijk doormiddel van het laten/ plaatsen van HR++ glas. Het verschil tussen dubbelglas en HR++ glas is het zelfde als van enkel- naar dubbelglas. Met een geïsoleerde woning bespaar je veel energie en daardoor ook veel geld. Naast de financiële voordelen is isolatie ook goed voor het klimaat. Door de isolatie zal de woning namelijk minder warmte uitstoten.

Omdat de energie komende jaren steeds duurder zal worden is niet geheel overbodig om de woning nu te laten isoleren. Door het duurder worden van de energie wordt de terugverdientijd niet alleen lager maar geniet u daarnaast van een comfortabelere woning.  Een win- winsituatie.

Wilt u energie besparen maar er in de winter wel lekker warmpjes bij zitten ? bekijk dan eens de mogelijkheden van woning isolatie, het kan u zomaar honderden euro’s op jaarbasis schelen. SCHOTGROEP helpt u graag met het maken van de juiste keuze en komen vrijblijvend de woning inspecteren.