Logistiek

Als logistiek medewerker werk je bij één van onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam. Door de ligging dichtbij de grote Rotterdamse haven is het werk nooit saai en is er altijd wel wat te doen. Want zonder logistieke medewerkers komen de goederen uit de containers vanuit de haven niet bij de juiste bedrijven terecht.

Ben jij geboren voor het werken in de logistiek en doe je niets liever dan op een heftruck rijden? Dan is de baan logistiek medewerker perfect voor jou.

Jij zorgt er iedere dag opnieuw voor dat de juiste goederen mee gaan met de juiste vrachtwagen, vergeet je iets… dan kan het zomaar zijn dat de goederen niet of niet op tijd bij de juiste klant terecht komen. Het is belangrijk dat je netjes en accuraat werkt zodat fouten zoals deze niet vaak voorkomen. Want een foutje is en blijft natuurlijk menselijk.

Ben jij een harde werker ken jij het gehele logistieke proces van a tot z, kortom een echte medewerker logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever gevestigd in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek/ magazijn medewerker die zelfstandig het gehele logistieke proces kan uitvoeren en daarnaast ook weet dat klein onderhoud van de loods en het schoonhouden van de loods tot zijn werkzaamheden behoort.

Ben jij niet in het bezit van een heftruckcertificaat maar wil jij heel graag aan de slag in de logistiek? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om het certificaat alsnog te behalen.