Vergelijken

Gas en energie vergelijken

Ben je op zoek naar de voordeligste energieleverancier voor gas en energie? Die kun je vinden door een snelle energie vergelijk te maken. Vul je gegevens in bij de energievergelijker van Consumind en je krijgt de meest actuele tarieven en contracten te zien. Dit wordt gebaseerd op een recentelijk jaarverbruik of op de grootte van je huishouden en woningtype. Kies voor het contract dat het beste bij jouw situatie past. Wil je overstappen? Dan wordt dit voor je geregeld. Zo kom je nooit zonder gas en stroom te zitten.

Gas en stroom afsluiten bij verschillende leveranciers?

Je hebt in Nederland de mogelijkheid om twee verschillende energieleveranciers af te sluiten. Bij gas en energie vergelijken zie je dan ook vaak dat deze twee producten worden aangeboden bij dezelfde leverancier. Dit is voordeliger. Wanneer je gebruik maakt van alleen energie omdat je bijvoorbeeld bent aangesloten op stadsverwarming, kun je alleen energie vergelijken.

Kiezen voor groene energie

Wanneer je een nieuw contract gaat afsluiten, krijg je de keuze voor groene of grijze stroom en gas. Je kiest hiervoor wanneer je graag wilt helpen bij het verduurzamen van de Nederlandse energieproductie. Of je daadwerkelijk groene stroom en gas geleverd krijgt, blijft altijd nog maar de vraag. Het gaat door dezelfde leidingen als grijze stroom en vaak krijg je dus een mix. Maar kies je voor groene energie? Dan draag je je steentje bij aan het verduurzamen van de Nederlandse energieproductie.

Besparen met gas en energie vergelijken

Om bij de voordeligste energieleverancier uit te komen doe je er dus verstandig aan om je gas en stroom af te sluiten bij één en dezelfde energieleverancier. Zo ben je voordeliger uit en kun je makkelijker besparen op je energiekosten. Energie vergelijken via Consumind is dan ook binnen 5 minuten gepiept. Je vult je gegevens in, bekijkt de vergelijking, maakt een keuze en stapt over! Consumind regelt alles voor je en zorgt dat jij aangesloten wordt bij de nieuwe energieleverancier. Zodra het zover is, geef je alleen de meterstanden door en is alles voor je geregeld. Hiermee bespaar je zomaar 300 euro per jaar! Start met energie vergelijken.